DENSOMANIAK

,,povratak densa 90ih,,by d.j Darko Densomaniak

Topic: moj odgovor

Post-reply-btn
Forum Home > ZASTO STE ODABRALI DENS 90IH > moj odgovor
vesna
vesna
Member

Ja sam izabrala dens 90ih zato sto jednostavno kad cujes tu muziku,nesto ti prostruji kroz telo i dobijes zelju za zivotom,cak i ako si u nekom bedaku...A ima i nekih balada pa se se mozes i utesiti.Ova muzika je najbolja za zurke...Sta vise reci? P.s. cudi me da niko nije objavio svoj razlog slusanja ove muzike...

11:28 AM on 04/01/2009 Flag Quote & Reply
Atila
Atila
Member

Evo ja cu da objavim razlog.Razlog zbog kojeg slusam dens 90ih zato sto kad slusam setim se mladosti,zato sto je dobra melodija i tekst,zato sto se cela paznja posecivala zvuku i pesmi.

07:18 AM on 04/02/2009 Flag Quote & Reply

...
Member

smile Lepo lepo, samo uzivajte ;)

--

07:40 PM on 04/10/2009 Flag Quote & Reply
Joker
Joker
Member

haha...ShoNe Gothicu lol

e ovako ja nisam birao nista,nisam bio ni na kakvoj aukciji,al' kad me nostalgija opuca to je to-neizbjezno.I naravno jedan od meni 3 najjaca zenska glasa svih vremena je neizbjezno obiljezje eurodance kulture.Naravno,Melanie RIP

01:34 PM on 04/14/2009 Flag Quote & Reply
NikoLa
NikoLa
Member

Razlog: Muzika je ono shto nas pokrece,skrece misli sa nekih problema.A ovu vrstu muzike volim jer sam uz nju odrastao i reshavao mnoge probleme....Msm...zamislite zur bez DANCE 90''.......Kao shto Funky G kaze...DANCE je uvek u fazonu!!! ;)

06:24 AM on 05/28/2009 Flag Quote & Reply
DJ densomaniak-GLAVNI
DJ densomaniak-GLAVNI
Moderator

at 07:18AM on Apr 02, 2009

Evo ja cu da objavim razlog.Razlog zbog kojeg slusam dens 90ih zato sto kad slusam setim se mladosti,zato sto je dobra melodija i tekst,zato sto se cela paznja posecivala zvuku i pesmi.

JAO JESAM SPOR ALI SAMO DA KAŽEM DA OVA CG VERZIJA HAHAHAH JE BAŠ BAŠ LOL

--

DJ DENSOMANIAK :cool:

05:14 AM on 05/30/2009 Flag Quote & Reply
mvfaki
mvfaki
Member

Muzika dance90 zasto

Jednostavno to je muzika koja me pokrece i danas

Uz dance 90 sam odrastao. Kada cujem neku pesmu koju nisam cuo najmanje 10 god najezim se ceo.

Danas je sve manje novih dens stvari valjda zato sto sto su je ovi grand smradovi unistili.

10:49 PM on 05/30/2009 Flag Quote & Reply
Atila
Atila
Member

Mozda jeste grand unistio muziku ali zato smo mi tu da vratimo dens,onu muziku koja vredi smile

--

02:51 AM on 07/10/2009 Flag Quote & Reply
DJ densomaniak-GLAVNI
DJ densomaniak-GLAVNI
Moderator

at 07:40PM on Apr 10, 2009

smile Lepo lepo, samo uzivajte ;)

lezi tu pod meneeee 

šta čekaš podvlači se

umoran sam bejbe

muči bona pomiči se....

06:20 AM on 07/11/2009 Flag Quote & Reply

mishawizard
Member
prosto i jednostavno - dance is the best!!! MOLBA - da li neko ima pesmu RED DANCE - slomljeno srce,pretrazih ceo internet,ne nadjoh je,stvarno bih bio zahvalan.
09:36 PM on 08/13/2009 Flag Quote & Reply

mishawizard
Member

i molim vas allbum grupe MARS VENUS - Budi sa mnom...

10:32 PM on 08/13/2009 Flag Quote & Reply
DJ densomaniak-GLAVNI
DJ densomaniak-GLAVNI
Moderator

at 10:32PM on Aug 13, 2009

i molim vas allbum grupe MARS VENUS - Budi sa mnom...

MISHAWIZARD ZA SVE MI SE OBRATI NA E-MAIL

--

12:50 PM on 08/16/2009 Flag Quote & Reply
miroslav85
miroslav85
Member

Sto?! Zato sto je rec muzika imalo smisala... bese to doba mog detimjstva, bezanja sa casova samo da bih kupili dobre dens muzike... doba koje ne prolazi i koje treba da se vrati sto pre... big grin

11:23 AM on 08/31/2009 Flag Quote & Reply
after shave
after shave
Member

Zasto....Zato sto je to najbolja muzika.....Hocete neke pesme od After Shave koje se nikada nisu nasle na radiju?smile

09:25 AM on 09/02/2009 Flag Quote & Reply
DJ densomaniak-GLAVNI
DJ densomaniak-GLAVNI
Moderator

at 09:25AM on Sep 02, 2009

Zasto....Zato sto je to najbolja muzika.....Hocete neke pesme od After Shave koje se nikada nisu nasle na radiju?smile

Pozdrav i dobro došao prijatelju kao podrška ovde na densomaniak sajt ,jedini ovakav kod nas hehehe sa radioim koji vrti dens 90ih non-stop,naravno da bih voleo da imam sve pesme grupe after shave koje nisu svirane na radiju smile

--

06:58 PM on 09/02/2009 Flag Quote & Reply
cupakabra
cupakabra
Member

Drugari i drugarice denseri smile,sutra je tacno godinu dana od kada sam postao clan densomaniaka.Od tada se mnogo sto sta promenilo(na bolje)Kao prvo ima nas sve vise(pre godinu dana nas je slusalo oko 5-ro ljudi konstantno,a sada mnogo vise),kao drugo nas dragi drugar densomaniak je poceo sa uzivim ukljucivanjem,kao trece ima sve veci i veci broj dostupnih pesama za skidanje...Da vas vise negnjavim,samo da cu da kazem jos: Dens se vratio zahvaljujuci svima nama.pozdrav za sve densere i denserke,a poseban pozz za coveka koji nas je skupio u ovolikom broju... big grinbig grinbig grin

--
09:17 AM on 09/17/2009 Flag Quote & Reply
DJ densomaniak-GLAVNI
DJ densomaniak-GLAVNI
Moderator

at 09:17AM on Sep 17, 2009

Drugari i drugarice denseri smile,sutra je tacno godinu dana od kada sam postao clan densomaniaka.Od tada se mnogo sto sta promenilo(na bolje)Kao prvo ima nas sve vise(pre godinu dana nas je slusalo oko 5-ro ljudi konstantno,a sada mnogo vise),kao drugo nas dragi drugar densomaniak je poceo sa uzivim ukljucivanjem,kao trece ima sve veci i veci broj dostupnih pesama za skidanje...Da vas vise negnjavim,samo da cu da kazem jos: Dens se vratio zahvaljujuci svima nama.pozdrav za sve densere i denserke,a poseban pozz za coveka koji nas je skupio u ovolikom broju... big grinbig grinbig grin

pa cupakabraaaaaa gde si ti heheheeh hvala ti na svim lepim recimaaaa za sajt i pokret DENSOMANIAK ,moje je zadovoljstvo sto sam eto recimo i ja dao svoj udeo u borbi za povratak dens na ovakav nacin.Trudim se i trudicu se i dalje da unapredim sajt i radio ,a sve zbog VAS smile SRECNA TI GODISNJICA smile

OCEKUJEM TE I DALJE TU......

--

10:28 PM on 09/18/2009 Flag Quote & Reply

Nikola
Member

Dens muzika je sjajna. Uz tu muziku sam odrastao. Nazalost 2000. god. ona je odbacena kao tekovina navodno mracnih devedesetih.

11:03 AM on 10/29/2009 Flag Quote & Reply

Aleksandar
Member

Dens je zakon.Klinci danas smece slusaju i drago mi je da sam onda bio klinac i odrastao uz dens-i strani i domaci.Imam jedno pitanje tj.trazim pesmu koja je domaca dens balada.U pitanju je muski vokal koji kaze:"Ja zelim hiljadu puta sa tobom sanjati i zelim hiljadu snova sa tobom deliti"...dok u pozadini ide mislim identican beat onom iz pesme Sadness od Enigme.Upomoc ljudi,dajte ime pesme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Hvala unapred!!!!!!!!!!

08:54 AM on 10/30/2009 Flag Quote & Reply

vlad386
Member

Veliki pozdrav za DJ densomaniak-a , svaka ti cast kralju za ovakav sajt big grin

Slucajno ga iskopah - i stvarno sam se iznenadio da ima toliko ljudi koji i dalje  vole dance muziku koja se retko gde moze cuti.Sve pohvale winkwinkwink

08:31 AM on 11/29/2009 Flag Quote & Reply

You must login to post.

dobrodosli

densomaniak clanovi

otrovAndjela 

fotke

Dr Iggy zvanicni veb sajt

Dr IGGY

dens blog

Recent Forum Posts

by vlad386 34 hours ago

bilo posetilaca