| Forum Home > ZASTO STE ODABRALI DENS 90IH > moj odgovor | ||
|---|---|---|
|
vesna Member Posts: 1 |
Ja sam izabrala dens 90ih zato sto jednostavno kad cujes tu muziku,nesto ti prostruji kroz telo i dobijes zelju za zivotom,cak i ako si u nekom bedaku...A ima i nekih balada pa se se mozes i utesiti.Ova muzika je najbolja za zurke...Sta vise reci? P.s. cudi me da niko nije objavio svoj razlog slusanja ove muzike... | |
| ||
|
Atila Member Posts: 2 |
Evo ja cu da objavim razlog.Razlog zbog kojeg slusam dens 90ih zato sto kad slusam setim se mladosti,zato sto je dobra melodija i tekst,zato sto se cela paznja posecivala zvuku i pesmi. | |
| ||
![]() ... Member Posts: 1 |
| |
--
| ||
|
Joker Member Posts: 1 |
haha...ShoNe Gothicu lol e ovako ja nisam birao nista,nisam bio ni na kakvoj aukciji,al' kad me nostalgija opuca to je to-neizbjezno.I naravno jedan od meni 3 najjaca zenska glasa svih vremena je neizbjezno obiljezje eurodance kulture.Naravno,Melanie RIP | |
| ||
|
NikoLa Member Posts: 1 |
Razlog: Muzika je ono shto nas pokrece,skrece misli sa nekih problema.A ovu vrstu muzike volim jer sam uz nju odrastao i reshavao mnoge probleme....Msm...zamislite zur bez DANCE 90''.......Kao shto Funky G kaze...DANCE je uvek u fazonu!!! ;) | |
| ||
|
DJ densomaniak-GLAVNI Moderator Posts: 6 |
JAO JESAM SPOR ALI SAMO DA KAŽEM DA OVA CG VERZIJA HAHAHAH JE BAŠ BAŠ LOL | |
|
-- DJ DENSOMANIAK :cool:
| ||
|
mvfaki Member Posts: 1 |
Muzika dance90 zasto Jednostavno to je muzika koja me pokrece i danas Uz dance 90 sam odrastao. Kada cujem neku pesmu koju nisam cuo najmanje 10 god najezim se ceo. Danas je sve manje novih dens stvari valjda zato sto sto su je ovi grand smradovi unistili. | |
| ||
|
Atila Member Posts: 2 |
Mozda jeste grand unistio muziku ali zato smo mi tu da vratimo dens,onu muziku koja vredi | |
--
| ||
|
lezi tu pod meneeee šta čekaš podvlači se umoran sam bejbe muči bona pomiči se.... | |
| ||
![]() mishawizard Member Posts: 3 | prosto i jednostavno - dance is the best!!! MOLBA - da li neko ima pesmu RED DANCE - slomljeno srce,pretrazih ceo internet,ne nadjoh je,stvarno bih bio zahvalan. | |
| ||
![]() mishawizard Member Posts: 3 |
i molim vas allbum grupe MARS VENUS - Budi sa mnom... | |
| ||
|
MISHAWIZARD ZA SVE MI SE OBRATI NA E-MAIL | |
|
| ||
|
miroslav85 Member Posts: 1 |
Sto?! Zato sto je rec muzika imalo smisala... bese to doba mog detimjstva, bezanja sa casova samo da bih kupili dobre dens muzike... doba koje ne prolazi i koje treba da se vrati sto pre... | |
| ||
|
after shave Member Posts: 1 |
Zasto....Zato sto je to najbolja muzika.....Hocete neke pesme od After Shave koje se nikada nisu nasle na radiju? | |
| ||
|
Pozdrav i dobro došao prijatelju kao podrška ovde na densomaniak sajt ,jedini ovakav kod nas hehehe sa radioim koji vrti dens 90ih non-stop,naravno da bih voleo da imam sve pesme grupe after shave koje nisu svirane na radiju | |
|
| ||
|
cupakabra Member Posts: 1 |
Drugari i drugarice denseri | |
--
| ||
|
pa cupakabraaaaaa gde si ti heheheeh hvala ti na svim lepim recimaaaa za sajt i pokret DENSOMANIAK ,moje je zadovoljstvo sto sam eto recimo i ja dao svoj udeo u borbi za povratak dens na ovakav nacin.Trudim se i trudicu se i dalje da unapredim sajt i radio ,a sve zbog VAS OCEKUJEM TE I DALJE TU...... | |
|
| ||
![]() Nikola Member Posts: 1 |
Dens muzika je sjajna. Uz tu muziku sam odrastao. Nazalost 2000. god. ona je odbacena kao tekovina navodno mracnih devedesetih. | |
| ||
![]() Aleksandar Member Posts: 1 |
Dens je zakon.Klinci danas smece slusaju i drago mi je da sam onda bio klinac i odrastao uz dens-i strani i domaci.Imam jedno pitanje tj.trazim pesmu koja je domaca dens balada.U pitanju je muski vokal koji kaze:"Ja zelim hiljadu puta sa tobom sanjati i zelim hiljadu snova sa tobom deliti"...dok u pozadini ide mislim identican beat onom iz pesme Sadness od Enigme.Upomoc ljudi,dajte ime pesme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Hvala unapred!!!!!!!!!! | |
| ||
![]() vlad386 Member Posts: 1 |
Veliki pozdrav za DJ densomaniak-a , svaka ti cast kralju za ovakav sajt Slucajno ga iskopah - i stvarno sam se iznenadio da ima toliko ljudi koji i dalje vole dance muziku koja se retko gde moze cuti.Sve pohvale | |
| ||